Բաժիններ՝

Աշնանային լավագույն ապուրի բաղադրատոմսը՝ Ֆրանսիայից

Ֆրանսիական Potage parmentier ապուրը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1. Պրաս (лук-порей) – 250 գ
2. Կարտոֆիլ – 750 գ
3. Մսի արգանակ – 500 մլ
4. Սերուցք – 200 գ
5. Ձիթապտղի յուղ – 3 ճ/գ
6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Պրասի սպիտակ հատվածը բարակ շերտատել և տապակել ձիթապղտի յուղով: Այնուհետև լցնել արգանակը և շոգեխաշել 5-6 րոպե:

Կարդացեք նաև

2. Կաթսայի մեջ լցնել կարտոֆիլը: Համեմել աղով, պղպեղով և շոգեխաշել 15-20 րոպե:

3. Ապուրը վերցնել կրակից, լցնել բլենդերի մեջ, ավելացնել սերուցքը և հարել:

4. Մատուցել՝ զարդարելով քերած պարմեզան պանրով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս