Բաժիններ՝

Արտասովոր կրեմ-ապուր, որն արժե փորձել

Բաղադրիչներ

1. Ոլոռ – 250 գ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Բեկոն – 70 գ

3. Սոխ – 1 հատ

4. Գազար – 1 հատ

5. Սխտոր – 1 պճեղ

\

6. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ

7. Արգանակ – 1 լ

Պատրաստման եղանակը

1. Ոլոռը լցնել սառը ջրի մեջ և թողնել առնվազն 3 ժամ: Այդ ընթացքում ձիթապտղի յուղի մեջ տապակել մանր կտրատած սոխը, սխտորն ու գազարը, ավելացնել բեկոնը և մի փոքր էլ կրակի վրա պահել:

2. Ոլոռը, բանջարեղենը և բեկոնը լցնել արգանակով լի կաթսայի մեջ, եփել 60 րոպե:

3. Եփելուց հետո հարել բլենդերով և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս