Արտասովոր կրեմ-ապուր, որն արժե փորձել
Բաղադրիչներ
1. Ոլոռ – 250 գ

2. Բեկոն – 70 գ

3. Սոխ – 1 հատ

4. Գազար – 1 հատ

5. Սխտոր – 1 պճեղ
\
6. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ

7. Արգանակ – 1 լ
Պատրաստման եղանակը
1. Ոլոռը լցնել սառը ջրի մեջ և թողնել առնվազն 3 ժամ: Այդ ընթացքում ձիթապտղի յուղի մեջ տապակել մանր կտրատած սոխը, սխտորն ու գազարը, ավելացնել բեկոնը և մի փոքր էլ կրակի վրա պահել:
2. Ոլոռը, բանջարեղենը և բեկոնը լցնել արգանակով լի կաթսայի մեջ, եփել 60 րոպե:
3. Եփելուց հետո հարել բլենդերով և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

