
Արտասովոր կրեմ-ապուր, որն արժե փորձել

Բաղադրիչներ
1. Ոլոռ – 250 գ
2. Բեկոն – 70 գ
3. Սոխ – 1 հատ
4. Գազար – 1 հատ
5. Սխտոր – 1 պճեղ
\
6. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ
7. Արգանակ – 1 լ
Պատրաստման եղանակը
1. Ոլոռը լցնել սառը ջրի մեջ և թողնել առնվազն 3 ժամ: Այդ ընթացքում ձիթապտղի յուղի մեջ տապակել մանր կտրատած սոխը, սխտորն ու գազարը, ավելացնել բեկոնը և մի փոքր էլ կրակի վրա պահել:
2. Ոլոռը, բանջարեղենը և բեկոնը լցնել արգանակով լի կաթսայի մեջ, եփել 60 րոպե:
3. Եփելուց հետո հարել բլենդերով և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը