Բաժիններ՝

Շոկոլադով և պնդուկով թխվածքաբլիթներ

Բաղադրիչներ

1. Մուգ շոկոլադ – 120 գ

2. Կարագ – 25 գ

3. Ալյուր – 30 գ

4. Փխրեցուցիչ – 1/2 թ/գ

5. Աղ – 1/4 թ/գ

6. Շաքարավազ – 75 գ

7. Ձու – 1 հատ

8. Պնդուկ – 25 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարագը և 100 գ շոկոլադը հալեցնել:

2. Ալյուրը, աղը և փխրեցուցիչը խառնել:

3. Ձուն և շաքարավազը հարել:

4. Ձվային զանգվածին ավելացնել շոկոլադը, պնդուկը, 20 շոկոլադը, լավ խառնել:

5. Լցնել նաև ալրային զանգվածը, խառնել:

6. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 175 աստիճան և թխել թխվածքաբլիթները 8-10 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս