Բաժիններ՝

Դդումից, խնկունուց և այծի պանրից պատրաստված խյուս

Բաղադրիչներ

1. Դդում – 700 գ

2. Այծի պանիր – 85 գ

3. Կաթ – 2 ճ/գ

4. Խնկունի – 1 ճ/գ

5․ Աղ և սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Մեծ կաթսայի մեջ ջուր լցնել, եռացնել: Երբ սկսի եռալ, ջրին աղ և դդում ավելացնել: Եփել 10-15 րոպե:

2. Ջուրը թափել, ավելացնել այծի պանիր, կաթ, խնկունի, աղ ու պղպեղ:

3. Զանգվածը հարել բլենդերով, մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս