
Գազարից պատրաստված ռաֆայելլո

Բաղադրիչներ
1. Գազար – 500 գ
2. Շաքարավազ – 200 գ
3. Կոկոսի քերուկ – 300 գ
4. Կիտրոնի հյութ – մի քանի կաթիլ
Պատրաստման եղանակը
1. Հում գազարը լվանալ, մաքրել և քերել: Ավելացնել շաքարավազ, կիտրոնի հյութ և խառնել։
2. Տապակը տաքացնել և գազարի զանգվածը եփել այնքան, մինչև հեղուկը գոլորշիանա։ Ավելացնել կոկոսի քերուկը և խառնել:
3. Գազարի զանգվածը սառեցնել և գնդիկներ ձևավորել: Ստացված կոնֆետները թավալել կոկոսի քերուկի մեջ: 2 ժամ դնտլ սառնարանը և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը