Բաժիններ՝

Ձեր կյանքի ամենավառ նախաճաշը

Բաղադրիչներ
1. Կարագ – 10 գ

2. Կաթ (3,2%) – 20 մլ

3. Ապխտած հնդկահավ – 100 գ

4. Պիստակ – 5 գ

5. Բուսայուղ – 1 ճ/գ

6. Ձվի սպիտակուց – 100 գ

7. Ձվի դեղնուց – 160 գ

8. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից:

2. Դեղնուցները հարել կաթի հետ:

3. Սպիտակուցները հարել, մինչև փրփրի:

4. Տաք տապակի մեջ լցնել դեղնուցները, դնել ցածր կրակի վրա:

5. Դեղնուցների վրա զգուշությամբ լցնել սպիտակուցները, ծածկել կափարիչով և եփել ցածր կրակի վրա:

6. Պատրաստ լինելուց հետո ձվածեղը դնել ափսեի մեջ, զարդարել ապխտած հնդկահավի շերտերով և պիստակով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս