Բաժիններ՝

Կապրեզե՝ բանկայի մեջ

Բաղադրիչներ

1. Մոցարելա – 250 գ

2. Չերրի լոլիկ – 20 հատ

3. Կանաչ ռեհան – 2-3 ճյուղ

4. Ձիթապտղի յուղ – 5 ճ/գ

5. Աղ, սև պղպեղ, բալզամիկ քացախ, օրեգանո

Պատրաստման եղանակը

1. Մոցարելան և լոլիկները կտրատել: Ռեհանը ձեռքերով մանրացնել: Ապակե բանկայի մեջ լցնել լոլիկը, պանիրը, ռեհանը, լավ թափահարել:

2. Ձիթապտղի յուղը խառնել բալզամիկ քացախի, աղի և օրեգանոյի հետ, լցնել աղցանի վրա: Կրկին լավ թափահարել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս