Մանդարինային կարկանդակ՝ ընկույզով:
Հավի միսը՝ իտալական ձևով:
Նարնջային չիզքեյք նրանց համար, ովքեր մտածում են իրենց կազմվածքի մասին:
Կոճապղպեղային թխվածքաբլիթներ՝ դարչինով:
Տնական թխվածքաբլիթներ «Սավոյարդի». հանրահայտ աղանդերի պարտադիր բաղադրիչը:
Չորացրած ավելուկը (կես կապ) լվանալ գոլ ջրում, մանր կտրատել: Եռացող ջրի մեջ լցնել ավելուկը, կես բաժակ մաքրած, լվացած, կիսաեփ արած ոսպը, մանր կտրատած կարտոֆիլը և սալորաչիրը:
Կաթնաշոռապանրային պիցցա՝ սնկով. առանց ավելորդ կալորիաների:
Անուշաբույր և պարզ թխվածք՝ դեղձով կեքս:
«Կաչիատորե». հավը՝ իտալական ձևով:
Tarte flambée. խնձորով և բեկոնով «պիցցա»:
Աղցան «Գյուղական». ամենապարզ ու սիրելի մթերքները՝ մեկ ուտեստում:
Բաղադրիչներ
Տավարի փափկամիս – 500 գ Խաշած բազուկ – 1 հատ
Միջին չափի 2 կարտոֆիլ կտրատել, ձեթով սոխառածի հետ մի քիչ տապակել:
Համեղ և օգտակար կոնֆետներ՝ պատրաստված կաթնաշոռից:
Հունական դդմիկային պիրոգ՝ ֆետա պանրով. շատ համեղ է:
Բաղադրատոմս
1 կապ ավելուկ 200 գ գլուխ սոխ 200 գ բլղուր
Գերազանց տնական խտացրած կաթ՝ ընդամենը 15 րոպեում:
Իտալական պանրային կոնֆետներ:
Թխվածք, որը կարող են օգտագործել նույնիսկ նրանք, ովքեր չեն ցանկանում գիրանալ: Fithacker.ru-ի հաղորդմամբ՝ թխվածքը 5.48 գրամ սպիտակուց, 0.54 գրամ ճարպ և 15.35 գրամ ածխաջուր է պարունակում:
1 կգ ալյուր 1 ճաշի գդալ խմորիչ 1 սուրճի բաժակ բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ շաքարավազ 3 ճաշի գդալ մեղր ջուր
Միսը ֆրանսիական ձևով՝ պատրաստված կարտոֆիլով և սնկով:
Իտալական սոուս «Մարիանարա»:
Հունական թխվածքաբլիթներ «Ձմեռային երազ»՝ ընկույզով և մեղրով:
Հավի կրծքամիս – 900 գ Ձու – 5 հատ
Կարտոֆիլը իտալական ձևով՝ սխտորով և պարմեզանով:
0.5 կգ ալյուր 200 գ չամիչ 100 գ շաքարավազ 1 ճգ խմորիչ
Թեթև աղանդեր նախաճաշի համար. բանանը՝ կաթնաշոռով և յոգուրտով:
Մուրաբա՝ պատրաստված ձմերուկի կեղևից:
Ինչպես մարինացնել սալորը:
Ինչպես սալորը և լոլիկը միասին մարինացնել: