Լավաշով և պանրով ձողիկներ. լավագույն նախաճաշը սուրճի հետ:
Իսկ դուք երբևէ լսե՞լ եք ձմերուկով ապուրի մասին. այն շատ թեթև է և թարմացնող:
Բաղադրիչներ
Լայմ – 3 հատ Շաքարավազ – 0.3 բաժակ Խտացրած կաթ – 3 ճ/գ Ջուր – 5 բաժակ
Պանրային սոուս պաստայի համար և ոչ միայն:
Աղցան «Հանճարեղ», որովհետև այսքան հեշտ և համեղ բան դուք դեռ չեք պատրաստել:
Թարխունով լիմոնադ. խանութից այլևս չեք գնի:
Եթե սառնարանում մածուն է մնացել, ապա շատ արագ պատրաստեք համեղ մեղրաբլիթներ:
Շատ հեշտ պատրաստվող հնդկական լիմոնադ. անգամ բլենդեր անհրաժեշտ չէ:
Խրթխրթան կաղամբ՝ մարինացված պղպեղի հետ. աստվածային համ:
Վրացական շատ համեղ սոուս «Սացեբելի». կարելի է պատրաստել ընդամենը 5 րոպեում:
Ավստրալիայում ստեղծել են նոր տեսակի սուրճ, որին ավելացվում է բրոկոլիի փոշի:
Ինչպես տնային պայմաններում մարցիպան պատրաստել:
Պղպեղից պատրաստված աջիկա՝ առանց եփելու. համեղ և վիտամիններով հարուստ:
Վրացական լեչո. հիասքանչ հավելում տարբեր մսային ուտեստների համար:
Ձուկը՝ հունական ձևով. յուրահատուկ և շատ համեղ:
Հնդկաձավարով պատրաստված դիետիկ թխվածքաբլիթներ նրանց համար, ովքեր նիհարում են. առանց ալյուրի և շաքարի:
Ելակի լիմոնադ. ամռան ամենաշոգ օրերի համար:
Սուպեր լոլիկներ՝ կորեական ձևով. անպայման պատրաստեք:
Հիշենք մանկությունը. աքլորիկներ՝ փայտիկի վրա:
Կաթնաշո՞ռ է ավելացել. պատրաստեք բերանում հալչող կարկանդակներ:
Հավով, դդմիկով և բրնձով պատրաստված կոտլետներ. նույնիսկ երեխաներն են միշտ հաճույքով ուտում:
Վրացական խաշլամա՝ պատրաստված գարեջրով:
Երեխաները հաստատ կգնահատեն և կսիրեն այս կոնֆետները:
Առաջարկվող աղանդերի 100 գրամը պարունակում է․
Կարտոֆիլով պատրաստված քաբաբ:
Հրուշակագործ Ելենա Գնուտը իր արտիստական տաղանդն օգտագործում է տորթեր պատրաստելիս:
Կարտոֆիլի արտասովոր բաղադրատոմս՝ կորեական ձևով:
Ինչպես թխել տնական հաց:
Շատ արագ պատրաստվում է և նույնքան արագ վերջանում. համեղ սունկ:
Կաթնային «կորժիկներ»՝ մեր մանկությունից. շատ համեղ և հեշտ պատրաստվող: