Բաժիններ՝

Պատրաստեք ամենասիրելի Ferrero Rocher կոնֆետները՝ տնային պայմաններում

Բաղադրիչներ

1. Նութելա – 200 գ
2. Մանրացրած ընկուզային վաֆլի – 100 գ
3. Շոկոլադ – 150 գ
4. Բոված և մանրացրած պնդուկ – 150 գ
5. Ամբողջական բոված պնդուկ – 12 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել մանրացրած վաֆլին, մանրացված պնդուկը և նութելան:

2. Դնել սառնարանը մոտ 30 րոպե՝ մինչև պնդանալը:

3. Հետո շոկոլադային զանգվածից գնդիկներ ձևավորել, յուրաքանչյուրի մեջ մեկ հատ ամբողջական պնդուկ տեղավորել:

4. Պատրաստի գնդիկները շարել ափսեի մեջ և դնել սառնարանը:

5. Հետո հալեցնել շոկոլադը գոլորշու օգնությամբ և գնդիկները թաթախել շոկոլադի մեջ:

6. Գնդիկները շարել ցանցի վրա:

7. Նորից դնել սառնարանը՝ մինչև լրիվ պնդանալը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս