Բաժիններ՝

Շոկոլադային տրյուֆել «Grand Marnier»

Բաղադրիչներ

1. Շոկոլադ – 500 գ
2. Սերուցք (35 տոկոս) – 300 մլ
3. Կակաո – 200 գ
4. Կարագ – 100 գ
5. Լիկյոր Grand Marnier – 60 մլ
6. Նարինջ – 1 հատ
7. Նարնջի խտանյութ – 10 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Մեծ կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել սերուցքը և նարնջի կեղևը:

2. Հասցնել եռման և արագ վերցնել կրակից:

3. Հեռացնել կեղևը և ավելացնել շոկոլադը: Հետո՝ լիկյորը և նարնջի խտանյութը:

4. Տեղավորել սառնարանում, ժամանակ առ ժամանակ խառնել:

5. Տրյուֆելներ ձևավորելուց առաջ հանել սառնարանից և 10 րոպե թողնել սենյակային ջերմաստիճանում, որպեսզի այն մի փոքր փափկի:

6. Տրյուֆելներ ձևավորել, թաթախել հալեցրած շոկոլադի մեջ և թավալել կակաոյի մեջ:

7. Պատրաստի տրյուֆելները պահպանել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս