Բաժիններ՝

Մանդարինային կարկանդակ՝ ընկույզով

Բաղադրիչներ

1. Մաղած ալյուր – 1 բաժակ
2. Թթվասեր – 1 բաժակ
3. Կարագ – 200 գ
4. Շաքարավազ – 1 բաժակ
5. Ձու – 2 հատ
6. Վանիլին – 1 տուփ
7. Փխրեցուցիչ – 1 տուփ
8. Մանդարին – 4-5 հատ
9. Սև շոկոլադ – կես սալիկ
10. Ընկույզ – 3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարագը հալեցնել միկրոալիքային վարառանում:

2. Ավելացնել շաքարավազ և հարել:

3. Ավելացնել ձու, վանիլին, թթվասեր, ալյուր:

4. Մանդարինը շերտատել:

5. Մանր աղալ շոկոլադը և ընկույզը:

6. Ավելացնել խմորին և խառնել:

7. Շերտատած մանդարինը շարել պերգամենտով պատված և յուղած կաղապարի մեջ:

8. Զանգվածը լցնել մանդարինի վրա:

9. Թխել 180 աստիճան ջեռոցում 45-60 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս