Բաժիններ՝

Մսով և պանրով լցոնված պղպեղներ. հրաշալի ուտեստ ընթրիքի համար

Բաղադրիչներ

1. Բուլղարական պղպեղ – 2 հատ
2. Աղացած միս – 300 գ
3. Լոլիկ – 1 հատ
4. Քերած պանիր
5. Կանաչի

Պատրաստման եղանակը

1. Բուլղարական պղպեղը բաժանել երկու մասին, սերմերը հանել:

2. Պղպեղի կեսը լցողնել պատրաստի մսով:

3. Վրան լոլիկ դնել և ավելացնել քերած պանիրը:

4. Եփել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե:

5. Պատրաստի ուտեստի վրա կանաչի ցանել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս