Մսով և պանրով լցոնված պղպեղներ. հրաշալի ուտեստ ընթրիքի համար
Բաղադրիչներ
1. Բուլղարական պղպեղ – 2 հատ
2. Աղացած միս – 300 գ
3. Լոլիկ – 1 հատ
4. Քերած պանիր
5. Կանաչի
Պատրաստման եղանակը
1. Բուլղարական պղպեղը բաժանել երկու մասին, սերմերը հանել:
2. Պղպեղի կեսը լցողնել պատրաստի մսով:
3. Վրան լոլիկ դնել և ավելացնել քերած պանիրը:
4. Եփել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե:
5. Պատրաստի ուտեստի վրա կանաչի ցանել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը