Մուրաբա՝ պատրաստված կեղևազրկված նարնջից:
Սմբուկը՝ լոլիկով. ստուգված բաղադրատոմս ձմեռվա համար:
Վիտամիններ ձմեռվա համար. պովիդլո դդումից և խնձորից:
Բուրավետ և համեղ ուտեստ ձմեռվա համար. սմբուկը սխտորով:
Արտասովոր և շատ համեղ մուրաբա դդմիկից և կիտրոնից:
Բաղադրիչներ
300 գր. խոշոր բլղուր 3-4 հատ լոլիկ 1 կապ մաղադանոս 1 կապ սոխ
Բաղադրիչներ՝
• շաքարավազ 150 գ • սերուցքային կարագ 100 գ • 2 ձու • վանիլին
Բուրավետ և շատ համեղ բալի մուրաբա՝ մեղրով և հազրեվարդով:
Մարինացված խաղող հայկական ձևով:
Համեղ և օգտակար չիչխանով ջեմ:
Նուրբ միս՝ մեղրային մարինադում. Դուք նույնիսկ չեք պատկերացնում, թե որքան համեղ է ստացվում:
Համեղ և օգտակար տնական լիմոնադ՝ նարնջով և կիտրոնով:
Արագ պատրաստվող բանանի մուրաբա:
Ջեմ «Սալորը՝ շոկոլադում»:
Աղացած միս – 700 գ Պանիր – 50 գ
Մարինացված ելակ իտալական ձևով:
Ջեմ՝ պատրաստված կարմիր հաղարջով և ձմերուկով:
Լոլիկ – 3 հատ Վարունգ – 3 հատ
Նրբաբլիթներ եգիպտացորենի ալյուրով. մեկ բաղադրիչը փոխում է ամեն ինչ:
Բալի մարմելադ՝ ընդամենը 4 բաղադրիչներից. երեխաները ցնծության մեջ կլինեն:
Բաղադրիչներ Ալյուր – 350 գ Յոգուրտ (առանց հավելումների) կամ թթվասեր, կեֆիր, մածուն – 300 գ Աղ – 1/2 թ/գ.
Օղի – 50 մլ Տոմատի հյութ – 100 մլ
Լուծվող սուրճ – 5 թ/գ Շաքարավազ – 5 թ/գ
Բարձր որակի այլուր – 80 գ Կաթ – 40 մլ
Կեֆիր (1%) – 2 բաժակ Բանան – 1 հատ
Աստղաբանությունն ընդունակ է զարմացնել. այս գիտությունը մեր մասին գիտի ավելին, քան մենք պատկերացնում ենք:
Բաղադրիչներ Կաթ – 200 մլ Շոկոլադ – 40 գ
Սացեռված շերտավոր խմորը պատել ձվի դեղնուցով, աղ և պղպեղ ցանել: Վրան շաղ տալ մանր քերիչով անցկացրած պանիրը:
Եվ պահել 2 օր:
Վարսակի փաթիլներ՝ բանանով և կակաոյով:
Այս շոկոլադե մուսի 100 գրամը 140 կիլոկալորիա է պարունակում: Fithacker.ru-ի հաղորդմամբ՝ այն կարող են օգտագործել մարդիկ, ովքեր չեն ցանկանում ավելորդ կիլոգրամներ կուտակել: