Հունական դդմիկային պիրոգ՝ ֆետա պանրով. շատ համեղ է:
Բաղադրատոմս
1 կապ ավելուկ 200 գ գլուխ սոխ 200 գ բլղուր
Գերազանց տնական խտացրած կաթ՝ ընդամենը 15 րոպեում:
Իտալական պանրային կոնֆետներ:
Թխվածք, որը կարող են օգտագործել նույնիսկ նրանք, ովքեր չեն ցանկանում գիրանալ: Fithacker.ru-ի հաղորդմամբ՝ թխվածքը 5.48 գրամ սպիտակուց, 0.54 գրամ ճարպ և 15.35 գրամ ածխաջուր է պարունակում:
1 կգ ալյուր 1 ճաշի գդալ խմորիչ 1 սուրճի բաժակ բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ շաքարավազ 3 ճաշի գդալ մեղր ջուր
Միսը ֆրանսիական ձևով՝ պատրաստված կարտոֆիլով և սնկով:
Իտալական սոուս «Մարիանարա»:
Հունական թխվածքաբլիթներ «Ձմեռային երազ»՝ ընկույզով և մեղրով:
Բաղադրիչներ
Հավի կրծքամիս – 900 գ Ձու – 5 հատ
Կարտոֆիլը իտալական ձևով՝ սխտորով և պարմեզանով:
0.5 կգ ալյուր 200 գ չամիչ 100 գ շաքարավազ 1 ճգ խմորիչ
Թեթև աղանդեր նախաճաշի համար. բանանը՝ կաթնաշոռով և յոգուրտով:
Մուրաբա՝ պատրաստված ձմերուկի կեղևից:
Ինչպես մարինացնել սալորը:
Ինչպես սալորը և լոլիկը միասին մարինացնել:
Կիվիի և բանանի մուրաբա:
Hungry Panda-ի հետ կարելի է սովորել հետաքրքիր ուտեստներ պատրաստել:
Պանրով Ֆրիտատա՝ 4 չափաբաժնի համար:
Բուրավետ մարինացված դդում:
Մարինացված բազուկ՝ խնձորի հյութի մեջ. բաղադրատոմս գուրմանների համար:
Նուրբ և անուշաբույր մուրաբա՝ մանդարինից:
Համեղ պղպեղ՝ մարինացված 1 օրում:
Տանձի մուրաբա:
500 գրամ լոբի
կես բաժակ ջուր
5 լոլիկ
1 փոքր դդում 2 գլուխ սոխ
Եթե դուք արգանակի վրայից ժամանակին փրփուրը չեք վերցրել, և այն հատակն է իջել, կաթսայի մեջ մեկ բաժակ ջուր լցրեք։ Փրփուրը վեր կբարձրանա, և դուք կարող եք այն հեռացնել։
«Jack Daniel’s» սոուս՝ Friday’s ռեստորանի բաղադրատոմսով
Ծիրանի մուրաբա՝ պատրաստված ընկույզով:
Մուրաբա՝ պատրաստված կեղևազրկված նարնջից: