Կիվիի և բանանի մուրաբա:
Hungry Panda-ի հետ կարելի է սովորել հետաքրքիր ուտեստներ պատրաստել:
Պանրով Ֆրիտատա՝ 4 չափաբաժնի համար:
Բուրավետ մարինացված դդում:
Մարինացված բազուկ՝ խնձորի հյութի մեջ. բաղադրատոմս գուրմանների համար:
Նուրբ և անուշաբույր մուրաբա՝ մանդարինից:
Համեղ պղպեղ՝ մարինացված 1 օրում:
Տանձի մուրաբա:
Բաղադրատոմս
500 գրամ լոբի
կես բաժակ ջուր
5 լոլիկ
1 փոքր դդում 2 գլուխ սոխ
Եթե դուք արգանակի վրայից ժամանակին փրփուրը չեք վերցրել, և այն հատակն է իջել, կաթսայի մեջ մեկ բաժակ ջուր լցրեք։ Փրփուրը վեր կբարձրանա, և դուք կարող եք այն հեռացնել։
«Jack Daniel’s» սոուս՝ Friday’s ռեստորանի բաղադրատոմսով
Ծիրանի մուրաբա՝ պատրաստված ընկույզով:
Մուրաբա՝ պատրաստված կեղևազրկված նարնջից:
Սմբուկը՝ լոլիկով. ստուգված բաղադրատոմս ձմեռվա համար:
Վիտամիններ ձմեռվա համար. պովիդլո դդումից և խնձորից:
Բուրավետ և համեղ ուտեստ ձմեռվա համար. սմբուկը սխտորով:
Արտասովոր և շատ համեղ մուրաբա դդմիկից և կիտրոնից:
Բաղադրիչներ
300 գր. խոշոր բլղուր 3-4 հատ լոլիկ 1 կապ մաղադանոս 1 կապ սոխ
Բաղադրիչներ՝
• շաքարավազ 150 գ • սերուցքային կարագ 100 գ • 2 ձու • վանիլին
Բուրավետ և շատ համեղ բալի մուրաբա՝ մեղրով և հազրեվարդով:
Մարինացված խաղող հայկական ձևով:
Համեղ և օգտակար չիչխանով ջեմ:
Նուրբ միս՝ մեղրային մարինադում. Դուք նույնիսկ չեք պատկերացնում, թե որքան համեղ է ստացվում:
Համեղ և օգտակար տնական լիմոնադ՝ նարնջով և կիտրոնով:
Արագ պատրաստվող բանանի մուրաբա:
Ջեմ «Սալորը՝ շոկոլադում»:
Աղացած միս – 700 գ Պանիր – 50 գ
Մարինացված ելակ իտալական ձևով:
Ջեմ՝ պատրաստված կարմիր հաղարջով և ձմերուկով: