Բաժիններ՝

Կաթնաշոռաբանանային բուլկիներ՝ առանց ալյուրի և ավելորդ կալորիաների

Բաղադրիչներ

1. Յուղոտ կաթնաշոռ – 200-250 գ
2. Բանան – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթնաշոռը պատառաքաղով տրորել:

2. Բանանը մանր կտորների բաժանել կամ անցկացնել քերիչով, ավելացնել կաթնաշոռին և լավ խառնել:

3. Պերգամենտով պատված տապակի վրա գդալով կլորներ ձևավորել ստացված զանգվածից:

4. Դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և թխել 15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս