Բաժիններ՝

Պատրաստում ենք տնական կարամել

Բաղադրիչներ

1. Կարագ – 180 գ
2. Շաքարավազ – 2 բաժակ
3. Յուղոտ սերուցք – 1 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ և դնել ցածր կրակին: Երբ շաքարավազը հեղուկի սկսի վերածվել, անդադար խառնել, մինչև բոլոր գնդիկներն անհետանան և ստացվի միասեռ զանգված:

2. Այնուհետև կարելի է ավելացնել կարագը: Պետք է առաջանան պղպջակներ:

3. Մի քանի րոպե խառնել, այնուհետև լցնել սերուցքը: Նորից պղպջակներ են առաջանալու:

4. Պետք է թողնել, որպեսզի զանգվածն ամբողջությամբ պղպջակներով պատվի, այդ ընթացքում երկու անգամ խառնել և անջատել կրակը:

5. Սառեցնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս