Վիեննական փխրուն թխվածքաբլիթ:
Բանջարեղենային թխուկ, որը հանգիստ կարող եք ուտել անգամ գիշերը:
Չեխ գյուղացիների ամենասիրելի ուտեստը:
Օգտակար և համեղ շոկոլադե պուդինգ:
Տաք կոմպոտ՝ չորամրգերով և դարչինով:
Հյութալի և նուրբ տավարի լյարդ՝ արտասովոր խնձորայոգուրտային սոուսով:
Հետաքրքիր աղցան՝ հավի ապխտած կրծքամսով:
Նարնջից և կիտրոնից պատրաստված կոմպոտ՝ աշնանային լավ տրամադրության համար:
Կաթնաշոռային շերտավոր խմոր. ամենաարագն ու համեղն աշխարհում:
Հաց «Չիաբատտա»:
Ախորժալի և անուշաբույր խոզի միս՝ սոխով և սնկով:
Pets de Nonne. ֆրանսիական փոքրիկ և թեթև փքաբլիթներ:
Պնդուկով իտալական թխվածքաբլիթ՝ պատրաստված առանց ալյուրի:
Շոկոլադային տրյուֆել «Grand Marnier»:
Շոտլանդական փխրուն թխվածքաբլիթ:
Պատրաստեք ամենասիրելի Ferrero Rocher կոնֆետները՝ տնային պայմաններում:
Մանդարինային կարկանդակ՝ ընկույզով:
Հավի միսը՝ իտալական ձևով:
Նարնջային չիզքեյք նրանց համար, ովքեր մտածում են իրենց կազմվածքի մասին:
Կոճապղպեղային թխվածքաբլիթներ՝ դարչինով:
Տնական թխվածքաբլիթներ «Սավոյարդի». հանրահայտ աղանդերի պարտադիր բաղադրիչը:
Չորացրած ավելուկը (կես կապ) լվանալ գոլ ջրում, մանր կտրատել: Եռացող ջրի մեջ լցնել ավելուկը, կես բաժակ մաքրած, լվացած, կիսաեփ արած ոսպը, մանր կտրատած կարտոֆիլը և սալորաչիրը:
Կաթնաշոռապանրային պիցցա՝ սնկով. առանց ավելորդ կալորիաների:
Անուշաբույր և պարզ թխվածք՝ դեղձով կեքս:
«Կաչիատորե». հավը՝ իտալական ձևով:
Tarte flambée. խնձորով և բեկոնով «պիցցա»:
Աղցան «Գյուղական». ամենապարզ ու սիրելի մթերքները՝ մեկ ուտեստում:
Բաղադրիչներ
Տավարի փափկամիս – 500 գ Խաշած բազուկ – 1 հատ
Միջին չափի 2 կարտոֆիլ կտրատել, ձեթով սոխառածի հետ մի քիչ տապակել:
Համեղ և օգտակար կոնֆետներ՝ պատրաստված կաթնաշոռից: