Բաղադրիչներ
Բարակ լավաշ – 2 հատ Մայոնեզ կամ կետչուպ – 4 ճ/գ
Բաղադրիչներ Ձվի սպիտակուց – 4 հատ Շաքարի փոխարինիչ՝ ըստ ճաշակի
Ալյուր – 330 գ Կարագ – 180 գ Աղ – մեկ պտղունց Շաքարավազ – 120 գ Ձու – 1 հատ
Մարինացված բուլղարական պղպեղի՝ տարիներով և սերունդներով ստուգված բաղադրատոմս:
Անհավանական համեղ և արտասովոր փլավ՝ հավի սրտով:
Դդմիկային լեչո՝ սխտորով. հիասքանչ նախուտեստ ձմեռվա համար:
Համեղ և օգտակար լոլիկներ՝ սեփական հյութի մեջ:
Սալորի զարմանահրաշ ջեմ՝ պատրաստված ընկույզով:
Սնկով պատրաստված խավիար. կգերի յուրաքանչյուրի սիրտը:
Բաղադրատոմս
100 գ գնձմնձուկ 100 գ ճռճռուկ 25 գ խազազ (վայրի սոխ) 25 գ եղինջ
Դդումի մուրաբայի պարզ բաղադրատոմս. համն ապշեցուցիչ է:
Պարզ, բայց զարմանալիորեն համեղ աղանդեր խնձորից:
Շատ համեղ հիշողություն մեր մանկությունից. անհրաժեշտ է ընդամենը 5 բաղադրիչ:
Ֆրանսիական տնական պանիր՝ սեփական ձեռքերով. համեղ, արագ և էժան:
Թխվածքաբլիթով և պնդուկով շոկոլադե տորթ, որն անգամ թխել հարկավոր չէ:
Հունական նախուտեստ լոբիով. ձմռանն անփոխարինելի է:
Շատ համեղ ծիրանի մուրաբա՝ տատիկի բաղադրատոմսով:
Ամառային ապուր-աղանդեր՝ բալով. կհիանան բոլորը:
Վրացական աչմա՝ պատրաստված լավաշով:
Բուրավետ և վառ մուրաբա՝ պատրաստված սեխից:
Ֆանտաստիկ աղանդեր. կոնսերվացված դեղձ:
Սև հաղարջի մուրաբա՝ պատրաստված ընդամենը 5 րոպեում:
Բառերը չեն բավականացնի այս համը նկարագրելու համար. բանանով և չամիչով կեքս:
Ինչպես մարինացնել շամպինիոնը:
Gogetnews.info-ն գրում է, որ գոյություն ունի մի խումբ մթերք, որոնք կարելի է պահել մի քանի տարի և չանհանգստանալ, որ դրանք կարող են փչանալ։
Քաղցրասերները կասեն «Շնորհակալություն». անհավանական համեղ շոկոլադե տարտ:
Աղցան «Ամառ»՝ ձմեռվա համար. առատ վիտամիններով և սիրելի բանջարեղեններով:
«Հարբած» ծիրաններ աղանդերի համար. բույրը կախարդական է:
Նախաճաշ յուրաքանչյուրի համար. սենդվիչ ձվով, պանրով և բեկոնով:
Բացում ենք բարակ լավաշը, այն պատում ենք համեղ միջուկով և ռուլետի նման փաթաթում ենք: