Կոկոսով և հաղարջով տնական կոնֆետներ
Բաղադրիչներ
1. Կոկոսի ալյուր (հնարավոր է վարսակի ալյուր) – 25 գ
2. Կոկոսի փաթիլներ – 15 գ
3. Ծիրանաչիր – 25 գ
4. Սև հաղարջ – 100 գ
5. Չիայի սերմեր – 10 գ
6. Մեղր – 30 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով:
2. Ստացված զանգվածից գնդիկներ ձևավորել և պատել կոկոսի քերուկով:
3. Մեկ ժամ դնել սառնարանը, ինչից հետո կարելի է վայելել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը