Բաժիններ՝

Կոկոսով և հաղարջով տնական կոնֆետներ

Բաղադրիչներ

1. Կոկոսի ալյուր (հնարավոր է վարսակի ալյուր) – 25 գ
2. Կոկոսի փաթիլներ – 15 գ
3. Ծիրանաչիր – 25 գ
4. Սև հաղարջ – 100 գ
5. Չիայի սերմեր – 10 գ
6. Մեղր – 30 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով:

Կարդացեք նաև

2. Ստացված զանգվածից գնդիկներ ձևավորել և պատել կոկոսի քերուկով:

3. Մեկ ժամ դնել սառնարանը, ինչից հետո կարելի է վայելել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս