Կիտրոնով և չամիչով շատ նուրբ թխվածք
Բաղադրիչներ
1. Ձու – 3 հատ
2. Շաքարավազ – 1.5 բաժակ
3. Ալյուր – 3 բաժակ
4. Թթվասեր – 1 բաժակ
5. Կարագ – 250 գ
6. Փխրեցուցիչ – 1.5 փաթեթ
7. Չամիչ – 300 գ
8. Վանիլին
9. Նարնջի քերած կեղև
10. Կես կիտրոնի հյութ
Պատրաստման եղանակը
1. Բոլոր բաղադրիչները խառնել, լցնել յուղաթղթով պատված կաղապարի մեջ:
2. Թխել 20-25 րոպե 200-220 աստիճան ջեռոցում:
3. Մատուցելիս կարելի է զարդարել շաքարի փոշիով կամ ջնարակով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը