Բաժիններ՝

Սրճային տորթ. պատրաստվում է այն ամենից, ինչ կա տանը

Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

1. Կեֆիր – 1/2 բաժակ

2. Լուծվող սուրճ – 3 թ/գ

3. Ձու – 2 հատ

4. Շաքարավազ – 1 բաժակ

5. Կարագ – 100 գ

6. Ալյուր – 1 բաժակ

7. Փխրեցուցիչ – 1 փաթեթ

8. Սոդա (հանգցրած կիտրոնահյութով)

Կրեմի համար

1. Շաքարավազ

2. Թթվասեր

3. Սուրճ

Պատրաստման եղանակը

1. Կեֆիրին ավելացնել սուրճը, խառնել:

2. Ձվերը և շաքարավազը հարել, ավելացնել սրճային զանգվածին, խառնել:

3. Ստացված զանգվածին ավելացնել փափուկ կարագը, ալյուրը, փխրեցուցիչը, խառնել, ինչից հետո ավելացնել սոդան:

4. Ամբողջը խառնել, լցնել կաղապարի մեջ և թխել:

5. Կրեմի համար վերցնել հավասար քանակությամբ թթվասեր, շաքարավազ և սուրճ, հարել և զարդարել տորթը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս