Բաժիններ՝

Մսի պատրաստման հետաքրքիր հրեական բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

1. Տավարի միս – 1 կգ
2. Սոխ – 1 կգ
3. Բուսական յուղ
4. Դափնու տերև – 2 հատ
5. Սև պղպեղ – 1 թ/գ
6. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը կտրատել, տապակել բուսայուղով:

Կարդացեք նաև

2. Ավելացնել մանր կտրատված միսը:

3. Տապակել այնքան, մինչև հյութը դուրս գա մսի միջից և այն տապակվի:

4. Այնուհետև լցնել սառը ջուր և եռացնել, շոգեխաշել՝ կափարիչը փակ վիճակում:

5. Համեմել աղով:

6. Շոգեխաշել 1.5 ժամ:

7. Պատրաստ լինելուց 15 րոպե առաջ ավելացնել դափնու տերևը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս