Բաժիններ՝

Սլացիկ կազմվածք և բարձր տրամադրություն. տորթ, որը չի գիրացնում

Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

1. Փափուկ կաթնաշոռ – 200 գ
2. Բրնձի ալյուր – 2 ճ/գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Քաղցրացուցիչ

Կաթնաշոռային շերտի համար՝

Կարդացեք նաև

1. Փափուկ կաթնաշոռ – 170 գր
2. Մեղր – 30 գր

Պատրաստման եղանակը

1. Խմորի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները:

2. Տապակի մեջ լցնել խմորից, տապակել բլիթների նման:

3. Կաթնաշոռային շերտի համար խառնել փափուկ կաթնաշոռը և մեղրը, պատել խմորները:

4. Կարելի է զարդարել կաթնաշոռով կամ հատապտուղներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս