Շատ համեղ և թեթև նախաճաշ նրանց համար, ովքեր դիետա են պահում
Բաղադրիչներ
1. Վարսակի փաթիլներ – 40 գ
2. Խնձոր – 100 գ
3. Գազար – 50 գ
4. Ձու – 1 հատ
5. Բրնձի ալյուր – 2 թ/գ
6. Փխրեցուցիչ – 1/3 թ/գ
7. Դարչին
Պատրաստման եղանակը
1. Խնձորը, գազարը և վարսակի փաթիլները մանրացնել բլենդերով:
2. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, լցնել կաղապարի մեջ և թխել, պատրաստ լինելը ստուգել փայտիկով:
3. Զարդարել կաթնաշոռով և ընկույզով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը