Բաժիններ՝

Հնդկաձավարով և խնձորով շիլա՝ առողջ նախաճաշի համար

Բաղադրիչներ

1. Եգիպտացորենի ձավար – 1 բաժակ
2. Կաթ – 2 բաժակ
3. Ջուր – 1 բաժակ
4. Խնձոր – 1-2 հատ
5. Վանիլին – 12 գ
6. Աղ – 1 պտղունց
7. Կարագ

Պատրաստման եղանակը

1. Եգիպտացորենի ձավարը լվանալ հոսող ջրով:

Կարդացեք նաև

2. Ջուրը և կաթը միասին եռացնել:

3. Լցնել եգիպտացորենի ձավարը և եփել միջին կրակի վրա մոտ 20 րոպե՝ պարբերաբար խառնելով:

4. Համեմել աղով և վանիլինով, վերջում ավելացնել քերած խնձորը, խառնել և վերցնել գազօջախից: Թողնել՝ շիլան թրմվի 20-30 րոպե:

5. Մատուցելիս ավելացնել կարագ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս