Բաժիններ՝

Ամառային թեթև աղցան՝ թարմ լոլիկներից

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ – 1 կգ
2. Ռեհան
3. Աղ
4. Մանանեխ – 1 ճ/գ
5. Մեղր – 1 ճ/գ
6. Բալզամիկ քացախ – 1 թ/գ
7. Բուսայուղ – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Լոլիկները լվանալ, կտրատել, վրան լցնել կտրատված ռեհանը և համեմել աղով: Թողնել 1 ժամ:

Կարդացեք նաև

2. Այդ ընթացքում պատրաստել սոուսը՝ խառնելով մնացած բաղադրիչները:

3. Ստացված սոուսը լցնել լոլիկների վրա և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս