Բաժիններ՝

Պանրային նուրբ սուֆլե, որի պատրաստման եղանակը պարզից էլ պարզ է

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 2 հատ
2. Պանիր – 150 գ
3. Ալյուր – 50 գ
4. Կարագ – 50 գ
5. Մշկընկույզ – մեկ պտղունց
6. Կաթ – 1 բաժակ
7. Աղ և սև պղպեղ – մեկ պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Կարագը հալեցնել:

Կարդացեք նաև

2. Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը, լցնել կաթը, աղը, պղպեղը, մշկընկույզը, անընդհատ խառնել:

3. Պանիրը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել կաթսայի մեջ և խառնել, մինչև ամբողջությամբ հալվի:

4. Վերցնել կրակից, ավելացնել ձվի դեղնուցները, զգուշությամբ խառնել:

5. Ձվի սպիտակուցներն առանձին հարել, ինչից հետո ավելացնել դեղնուցային զանգվածին, խառնել:

6. Կաղապարները պատել կարագով, լցնել ստացված զանգվածը:

7. Թխել 180 աստիճան ջեռոցում 20-25 րոպե:

8. Մատուցել տաք վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս