Ինչպես պատրաստել իսկապես փարթամ ձվածեղ
Բաղադրիչներ
1. Ձու – 6 հատ
2. Կաթ – 250 մլ
3. Աղ
4. Կարագ
Պատրաստման եղանակը
1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան, տապակը պատել կարագով:
2. Ձվերը հարել, մի փոքր աղ ավելացնել: Շատ հարել պետք չէ, այլապես ձվածեղը եփման ընթացքում կբարձրանա, այնուհետև՝ կիջնի:
3. Ձվերին ավելացնել կաթը, խառնել: Զանգվածը լցնել տապակի մեջ, եփել 30 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը