Մարինացրեք հավն այս սոուսով, և միսը կստացվի շատ հյութեղ
Բաղադրիչներ
1. Մեղր – 3 ճ/գ
2. Նորմալ մանանեխ – 1 ճ/գ
3. Հատիկավոր մանանեխ – 1 ճ/գ
4. Սոյայի սոուս – 2 ճ/գ
5. Բուսական յուղ – 2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Հավի կտորները լվանալ, չորացնել և շարել տապակի մեջ:
2. Սոուսի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները:
3. Սոուսը լցնել հավի կտորների վրա, փակել փայլաթիթեղով և մարինացնել 1.5-2 ժամ:
4. Այնուհետև հավը՝ փաթաթված փայլաթիթեղով, 1.5 ժամ եփել 180 աստիճան ջեռոցում, ինչից հետո հանել փայլաթիթեղը և եփել ևս կես ժամ՝ հավի կտորների վրա անընդհատ լցնելով սոուսը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը