Բաժիններ՝

Թարմ լոլիկներ՝ ձմռանը. այսպիսի բաղադրատոմսով նախկինում երբեք չեք պատրաստել

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ – 3լ բանկայի համար
2. Չոր մանանեխ – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանկան և կափարիչը ստերիլիզացնել:

Կարդացեք նաև

2. Լոլիկները լվանալ և չորացնել: Լոլիկները պետք է անթերի վիճակում լինեն:

3. Բանկայի հատակին մեկ ճ/գ մանանեխ լցնել: Այնուհետև շարել լոլիկները, մինչև բանկայի կեսը: Լցնել մնացած մանանեխը, այնուհետև՝ մնացած լոլիկները, փակել բանկան կափարիչով:

4. Փակ բանկաները զգուշությամբ գլորել սեղանի վրա, որպեսզի բոլոր լոլիկները պատվեն մանանեխով: Դնել չոր և զով վայրում և պահել մինչև ձմեռ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս