Բաժիններ՝

Պատրաստում ենք տոմատի հյութ՝ առանց հյութաքամիչի

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ
2. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Լոլիկները կտրատել, անցկացնել մսաղացով:

Կարդացեք նաև

2. Զանգվածը լցնել կաթսայի մեջ և հասցնել եռման, 10 րոպե եփել ցածր կրակի վրա:

3. Այնուհետև հյութը քամել, կրկին լցնել կաթսայի մեջ, համեմել աղով, կրկին եռացնել, այնուհետև լցնել բանկաների մեջ, փակել:

4. Բանկաները շրջել գլխիվայր և փաթաթել ծածկոցով: Թողնել այնքան ժամանակ, մինչև հյութն ամբողջությամբ սառչի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս