
Պատրաստում ենք տոմատի հյութ՝ առանց հյութաքամիչի

Բաղադրիչներ
1. Լոլիկ
2. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Լոլիկները կտրատել, անցկացնել մսաղացով:
2. Զանգվածը լցնել կաթսայի մեջ և հասցնել եռման, 10 րոպե եփել ցածր կրակի վրա:
3. Այնուհետև հյութը քամել, կրկին լցնել կաթսայի մեջ, համեմել աղով, կրկին եռացնել, այնուհետև լցնել բանկաների մեջ, փակել:
4. Բանկաները շրջել գլխիվայր և փաթաթել ծածկոցով: Թողնել այնքան ժամանակ, մինչև հյութն ամբողջությամբ սառչի:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը