Բաժիններ՝

Բանջարեղենով հավի ապուր

Բաղադրիչները՝

  • 5 բաժակ հավի արգանակ
  • 260 գ հավի եփած փափկամիս
  • 2 հատ կարտոֆիլ
  • 2 հատ լոլիկ
  • 1 հատ քաղցր պղպեղ
  • 100 գ պահածոյացրած կանաչ ոլոռ
  • 4 ճ.գ. մայոնեզ
  • փոքր փունջ ռեհան
  • աղացած սև պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Լոլիկների վրա խաչաձև կտրվածք արեք, մտցրեք եռացող, ապա սառը ջրի մեջ, մաքրեք կեղևից: Կարտոֆիլն ու լոլիկը՝ խորանարդաձև, իսկ պղպեղը տաշեղաձև կտրատեք:

Կտրտած բանջարեղենի վրա լցրեք եռացրած արգանակը, 10 րոպե եփեք, ապա ավելացրեք կանաչ ոլոռը, եփած հավի կտրտած միսն ու էլի 5 րոպե եփեք:

Ապուրը աղով ու պղպեղով համեմեք:

Պատրաստի ապուրը մատուցեք մայոնեզի հետ՝ վրան կտրտած ռեհան լցնելով:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս