Բաժիններ՝

Ապխտած նրբերշիկով արգանակ

Բաղադրիչները՝

  • 1,5 լիտր մսային արգանակ
  • 6 հատ ապխտած նրբերշիկ
  • 1 հատ բուլկի
  • 4 ճ.գ. կարագ
  • 2 ճ.գ. մաղադանոսի ու սամիթի կտրտած տերևներ
  • 1 պճեղ սխտոր
  • 1 թ.գ. քունջութի սերմեր
  • 4 ճ.գ. կտրտած կանաչ սոխ
  • աղացած սև պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Արգանակը եռացրեք, աղ արեք, ավելացրեք կտրտած նրբերշիկներն ու 5 րոպե եփեք:

Փափկացրած կարագը խառնեք քունջութի սերմերի, կանաչիների ու կտրտած սխտորի հետ, աղ արեք, խառնեք:

Բուլկին կտրտեք, յուրաքանչյուր կտորի վրա կարագի խառնուրդը քսեք ու տապակեք ջեռոցում:

Մատուցելիս նրբերշիկներով արգանակի վրա աղացած սև պղպեղ ցանեք ու վրան լցրեք կտրտած կանաչ սոխը:

Արգանակը մատուցեք տապակած բուլկու հետ մեկտեղ:

Տեսանյութեր

Լրահոս