Բաժիններ՝

Սպանախով շչի

Բաղադրիչները՝

  • 1 լիտր հավի արգանակ
  • 250 գ սպանախ
  • 100 գ թրթնջուկ
  • 2 հատ կարտոֆիլ
  • 1 գլուխ սոխ
  • 2 հատ լոլիկ
  • 2 հատ խաշած ձու
  • 2 ճ.գ. կտրտած կանաչ սոխ
  • 4 ճ.գ. կտրտած մաղադանոս
  • 2 ճ.գ. ձիթապտղի ձեթ
  • 1/2 բաժակ թթվասեր
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը խորանարդաձև կտրատեք, լցրեք եռացող, աղ արած արգանակի մեջ ու 15 րոպե եփեք:

Գլուխ սոխն ու լոլիկները մանր կտրատեք, ձեթի մեջ տապակեք, ավելացրեք կարտոֆիլին, 5 րոպե եփեք:

Սպանախն ու թրթնջուկը կտրատեք, լցրեք արգանակի մեջ, ավելացրեք կտրտած կանաչ սոխն ու կտրտած մաղադանոսի կեսը, 10 րոպե եփեք:

Մատուցելիս դատարկ ափսեի մեջ տեղադրեք կիսած ձուն, վրան լցրեք ապուրը, ավելացրեք թթվասերը և կտրտած մաղադանոսի մյուս կեսը:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս