Բաժիններ՝

Թարխունով, անանուխով ու կիտրոնով լիմոնադ

Բաղադրիչները՝

  • 1,5 լ ջուր
  • 5 գ թարխուն
  • 10 գ անանուխ
  • 120 գ շաքարավազ
  • 1 հատ կիտրոն

Պատրաստման եղանակը

Թարխունի և անանուխի տերևները սառը ջրի տակ լվացեք: Լավ լվացեք կիտրոնը:

Թարխունի և անանուխի տերևների վրա 1 ճ.գ. շաքարավազ լցրեք ու տրորեք:

Կարդացեք նաև

Կիտրոնի կեղևը հեռացրեք, հյութը քամեք:

Կիտրոնի կեղևի, անանուխի և թարխունի տերևների վրա լցրեք ջուրն ու շաքարավազը: Դրեք կրակին, 5 րոպե եռացրեք, հովացրեք, քամեք:

Ավելացրեք կիտրոնի հյութը, տեղադրեք սառնարանում:

Սառնարանից հանելուց հետո սառույց ավելացրեք ու մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս