Բաժիններ՝

Շամպինյոններով կարկանդակ

Բաղադրիչները՝

  • 800 գ անխաշ խմոր (тесто пресное)

Միջուկի համար

  • 200 գ շամպինյոն
  • 1 գլուխ սոխ
  • 1 հատ գազար
  • 125 գ պահածոյացված կանաչ ոլոռ
  • 50 գ բուսական յուղ
  • 3 հատ ձու
  • 3 ճ.գ. կաթ
  • 50 գ քերած պանիր
  • 1/5 թ.գ. մշկընկույզ (мускатный орех)
  • փոքր փունջ մաղադանոս
  • աղացած սև պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Խմորը 0,7 սմ հաստությամբ բացեք, տեղադրեք յուղ քսած տապակի մեջ, խմորի ծայրերը բարձրացրեք, պատառաքաղով մի քանի անցք արեք ու 15 րոպեով տեղադրեք 200 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում: Հանեք ու հովացրեք:

Կարդացեք նաև

Շամպինյոնները կտրատեք, կտրտած սոխի ու քերած գազարի հետ յուղի մեջ մի փոքր տապակեք: Ավելացրեք կանաչ ոլոռը, աղ և ստացված միջուկը լցրեք խմորի վրա:

Կաթը ձվերի, կտրտած մաղադանոսի, աղի, աղացած սև պղպեղի, մշկընկույզի ու պանրի հետ հարեք: Ստացված խառնուրդը լցրեք միջուկի վրա, տապակը տեղադրեք ջեռոցում մինչև կարկանդակի պատրաստ լինելը:

Տեսանյութեր

Լրահոս