Բաժիններ՝

Խնձորով և բողկով գարնանային աղցան

Բաղադրիչները՝

  • 200 գ կաղամբ
  • 1-ական փունջ համեմ, մաղադանոս ու թարխուն
  • 2 հատ կանաչ խնձոր
  • 2 գլուխ սոխ
  • 3 հատ եփած ձու
  • 50 գ բողկ
  • 1 թ.գ. կիտրոնի հյութ
  • 1/2 բաժակ թեթև մայոնեզ
  • աղացած սպիտակ պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Կաղամբի տերևներն առանձնացրեք ու խոշոր կտորներով կտրատեք:

Մաղադանոսի, համեմի ու թարխունի ճյուղերը խոշոր կտրատեք:

Կարդացեք նաև

Խնձորը կտրատեք ու ցողեք կիտրոնի հյութով:

Սոխը կիսաօղակաձև կտրատեք. իսկ ձուն ու բողկը՝ կիսալուսնաձև:

Կտրտած բաղադրիչները խառնեք:

Մատուցելիս աղցանի վրա աղացած սպիտակ պղպեղ արեք, վրան մայոնեզ լցրեք ու ձևավորեք կտրտած համեմով ու մաղադանոսով:

Տեսանյութեր

Լրահոս