Համեղ և օգտակար կոնֆետներ՝ պատրաստված կաթնաշոռից
Բաղադրիչներ
1. Կաթնաշոռ – 100 գ
2. Շոկոլադ – 20 գ
3. Կակաո – 2 ճ/գ
4. Թթվասեր – 1 ճ/գ
5. Շաքարի փոշի – 2 ճ/գ
6. Վանիլին – 1 թ/գ
7. Չիր – 0.5 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Խառնել կաթնաշոռը, շաքարի փոշին, վանիլինը, կակաոն և չիրը:
2. Ավելացնել թթվասեր և խառնել մինչև միասեռ զանգված ստանալը:
3. Միջին քերիչով անցկացնել շոկոլադը:
4. Կաթնաշոռից գնդիկներ ձևավորել և թավալել շոկոլադի մեջ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը