Բաժիններ՝

Ինչպես սալորը և լոլիկը միասին մարինացնել

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ – 2/3 մասը
2. Սալոր – 1/3 մասը
Մարինադի համար (1 լիտրի համար)
1. Խնձորի քացախ (6%) – 1/4 բաժակ
2. Աղ – 0.5 ճ/գ
3. Շաքարավազ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ստերիլ բանկաների մեջ շարել լոլիկը և սալորը (1/3 սալոր, 2/3 լոլիկ):

2. Վրան լցնել եռացրած ջուր և ծածկել կափարիչով:

3. 20 րոպե անց ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, եռացնել և նորից լցնել լոլիկների վրա, թողնել 20 րոպե:

4. Նորից ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել աղ, շաքարավազ, քացախ, եռացնել և լցնել բանկաների մեջ, փակել, շրջել և փաթաթել՝ մինչև լրիվ սառչելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս