Թեթև աղանդեր նախաճաշի համար. բանանը՝ կաթնաշոռով և յոգուրտով
Բաղադրիչներ
1. Բանան – 5 հատ
2. Կաթնաշոռ (անյուղ) – 200 գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Յոգուրտ – 100 գ
5. Մեղր – 20 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Բանանը մաքրել և կտրատել ըստ ցանկության:
2. Բլենդերի մեջ լավ հարել կաթնաշոռը, յոգուրտը, մեղրը և ձուն:
3. Կաղապարի մեջ շարել բանանը, վրան լցնել ստացված զանգվածը:
4. Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20-30 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը