Բաժիններ՝

Թեթև աղանդեր նախաճաշի համար. բանանը՝ կաթնաշոռով և յոգուրտով

Բաղադրիչներ

1. Բանան – 5 հատ
2. Կաթնաշոռ (անյուղ) – 200 գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Յոգուրտ – 100 գ
5. Մեղր – 20 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանանը մաքրել և կտրատել ըստ ցանկության:

2. Բլենդերի մեջ լավ հարել կաթնաշոռը, յոգուրտը, մեղրը և ձուն:

3. Կաղապարի մեջ շարել բանանը, վրան լցնել ստացված զանգվածը:

4. Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20-30 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս