«Կաչիատորե». հավը՝ իտալական ձևով
Բաղադրիչներ
1. Հավի կտրատված կրծքամիս – 500գ
2. Սխտոր (մանրացված) – 4 ատամիկ
3. Կտրատված սոխ – 1 բաժակ
4. Կոնսերվացված կտրատված լոլիկ – 2 բաժակ
5. Ռեհան – 1 թ/գ
6. Խնկածաղիկ – 1 թ/գ
7. Լոլիկի խյուս – 2 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
1. Խորանարդաձև կտրատված հավի կրծքամիսը շարել պերգամենտով պատված տապակին:
2. Դնել 180 աստիճան ջեռոցը կես ժամ, հետո ավելացնել սոխը և սխտորը:
3. Պատրաստել ևս 15 րոպե: Հետո ավելացնել լոլիկը, խնկածաղիկը և ռեհանը:
4. Վրան լցնել տոմատի խյուսը և նորից դնել ջեռոցը:
5. Թողնել ևս 30 րոպե:
6. Մատուցել բանջարեղենի հետ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը