Բաժիններ՝

Չամիչով բուլկի

Բաղադրատոմս                          

0.5 կգ ալյուր
200 գ չամիչ
100 գ շաքարավազ
1 ճգ խմորիչ
1 սուրճի բաժակ բուսական յուղ
ջուր

 Պատրաստման եղանակը

Ալյուրը մաղել սեղանի վրա, ավելացնել չամիչը, խառնել, ապա փոս բաց անել, մեջ լցնել շաքարավազը, խմորիչը, ջուրը, թողնել, որ խմորիչը հասունանա, հետո ավելացնել բուսական յուղ, այնքան ջուր, որ ստացվի միջին պնդության խմոր:

Ձեռքերը թեթև թաթախել բուսական յուղի մեջ և հունցել խմորը: Նախօրոք յուղոտած թիթեղի վրա բացել խմորը, փակել ցելոֆանով:

Երբ խմորը հասունանա, դնել ջեռոցը և թխել:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս