Բաժիններ՝

Կարտոֆիլը իտալական ձևով՝ սխտորով և պարմեզանով

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 2 կգ
2. Կարագ
3. Ձիթայուղ
4. Սխտոր – 4 ատամիկ
5. Աղ, պղպեղ
6. Քերած պարմեզան
7. Կարմիր պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Տաքացնել ջեռոցը 200 աստիճան: Կաղապարը յուղապատել:

2. Մաքրել կարտոֆիլը և կտրատել այնպես, ինչպես ցանկանում եք:

3. Թասի մեջ խառնել կտրատված կարտոֆիլը՝ ձիթայուղի, կտրատված սխտորի, աղի, պղպեղի և պարմեզանի կեսի հետ:

4. Տեղավորել կաղապարը ջեռոցի մեջ և եփել 30 րոպե: Հետո վրան ավելացնել մնացած պարմեզանը, նորից ուղարկել ջեռոցը՝ մինչև կարմիր կեղևով պատվելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս