Բաժիններ՝

Հավի կոտլետներ՝ ֆրանսիական ձևով

Բաղադրիչներ

  1. Հավի կրծքամիս – 900 գ
  2. Ձու – 5 հատ
  3. Մայոնեզ – 1 ճ/գ
  4. Ալյուր – 2 ճ/գ
  5. Կանաչ սոխ – 1 փունջ
  6. Բուսայուղ – 1 ճ/գ
  7. Աղ՝ ըստ ճաշակի
  8. Աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի կրծքամիսը կտրատել խորանարդաձև մոտ 5×5 մմ չափերի: Աղ և պղպեղ ցանել, ավելացնել ձուն և մայոնեզը, լավ խառնել: Ավելացնել մանր կտրատված սոխը և ալյուրը, նորից լավ խառնել:
  2. Տաքացրած տապակի մեջ կոտլետներ ձևավորել գդալով և տապակել 2 կողմից:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս