Բաժիններ՝

Միսը ֆրանսիական ձևով՝ պատրաստված կարտոֆիլով և սնկով

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 10 հատ
2. Սոխ – 800 գ
3. Խոզի միս – 800 գ
4. Շամպինիոն – 300 գ
5. Պանիր – 800 գ
6. Մայոնեզ – 250 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել օղակներով: Միսը կտրատել, ծեծել: Սոխը կտրատել օղակներով, մանր կտրատել շամպինիոնը, քերել պանիրը:

2. Նախապատրաստված մթերքները շարել տապակի մեջ հետևյալ հերթականությամբ. կարտոֆիլ, միս, սոխ, շամպինիոն: Վրան պանիր լցնել, մայոնեզապատել և դնել տաքացրած ջեռոցի մեջ՝ մինչև ոսկեգույն կեղևի առաջանալը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս