Բաժիններ՝

Tarte flambée. խնձորով և բեկոնով «պիցցա»

Բաղադրիչներ

1. Ձիթայուղ – 1.5 թ/գ
2. Խմոր (պիցցայի) – 250 գ
3. Թթվասեր – 1/4 բաժակ
4. Մանր կտրատված բեկոն – 1 կտոր
5. Ուրց (թարմ) – 1 թ/գ
6. Բարակ շերտատված խնձոր – 1 հատ
7. Պանիր – 1/4 բաժակ
8. Շաքարավազ – 2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 280 աստիճան:

2. Տապակը յուղապատել, դնել այնտեղ խմորը և թողնել 20 րոպե:

3. Յուղապատել ձեռքերը և ձգել խմորն ամբողջ տապակով:

4. Խմորի վրա թթվասեր տարածել և շարել բաղադրիչները թթվասերի վրա, այնպես, որպեսզի խնձորը լինի վերջին շերտը: Վրան շաքարավազ շաղ տալ:

5. Թխել տաք ջեռոցում մոտ 10 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս