Բաժիններ՝

Կաթնաշոռապանրային պիցցա՝ սնկով. առանց ավելորդ կալորիաների

Բաղադրիչներ

1. Շամպինիոն – 100 գ
2. Անյուղ կաթնաշոռ – 400 գ
3. Լոլիկ – 200 գ
4. Պանիր – 50 գ
5. Ձվի սպիտակուց – 3 հատ
6. Ռեհան – 30 գ
7. Սամիթ – 30 գ
8. Աղ և համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով:

2. Խառնել կաթնաշոռը, պանիրը և սպիտակուցը:

3. Ձիթայուղով պատած կաղապարի մեջ շարել շրջանաձև կտրատված լոլիկը, աղ և պղպեղ ցանել, ավելացնել համեմունքներ և մանր կտրատված ռեհանը:

4. Վրան լցնել կաթնաշոռային զանգվածը, հարթեցնել:

5. Վրան շարել բարակ շերտատված շամպինիոնը:

6. Վրան շաղ տալ ռեհանը, սամիթը և պղպեղը:

7. Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, 20-25 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս