Կաթնաշոռապանրային պիցցա՝ սնկով. առանց ավելորդ կալորիաների
Բաղադրիչներ
1. Շամպինիոն – 100 գ
2. Անյուղ կաթնաշոռ – 400 գ
3. Լոլիկ – 200 գ
4. Պանիր – 50 գ
5. Ձվի սպիտակուց – 3 հատ
6. Ռեհան – 30 գ
7. Սամիթ – 30 գ
8. Աղ և համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
1. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով:
2. Խառնել կաթնաշոռը, պանիրը և սպիտակուցը:
3. Ձիթայուղով պատած կաղապարի մեջ շարել շրջանաձև կտրատված լոլիկը, աղ և պղպեղ ցանել, ավելացնել համեմունքներ և մանր կտրատված ռեհանը:
4. Վրան լցնել կաթնաշոռային զանգվածը, հարթեցնել:
5. Վրան շարել բարակ շերտատված շամպինիոնը:
6. Վրան շաղ տալ ռեհանը, սամիթը և պղպեղը:
7. Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, 20-25 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը