Բաժիններ՝

Աշխարհի ամենաարագ պիցցան նրանց համար, ովքեր չեն սիրում խմորի հետ աշխատել

Բաղադրիչներ

1. Կեֆիր – 500 մլ
2. Ձու – 2 հատ
3. Աղ – 0.5 թ/գ
4. Սոդա – 0.5 թ/գ
5. Բուսական յուղ – 2 ճ/գ
6. Ալյուր

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները՝ ոչ շատ պինդ խմոր ստանալու համար: Խմորը պետք է կպչուն չլինի:

2. Այնուհետև անմիջպաես բացել խմորը և տեղավորել տապակի մեջ:

3. Կարող եք օգտագործել ցանկացած միջուկ:

4. Թխել 30 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս