
Այսօր պատրաստում ենք հանրահայտ Պեստո սոուսը. պարզվում է՝ այն բավականին հեշտ է

Բաղադրիչներ
1. Ռեհան – 1 փունջ
2. Սխտոր – 3-4 ատամիկ
3. Ձիթապտղի յուղ – 100 մլ
4. Պարմեզան պանիր – 70 գ
5. Մայրու ընկույզ – 40 գ
6. Ծովի աղ – 1 պտղունց
Պատրաստման եղանակը
1. Սոուսը պետք է պատրաստել բլենդերի մեջ:
2. Տարայի մեջ լցնել ձիթապտղի յուղը, ավելացնել ռեհանը, սխտորը, ընկույզը և քերած պարմեզանը:
3. Այնուհետև հարել բլենդերի օգնությամբ. պետք է ստացվի խիտ զանգված:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը