Բաժիններ՝

Ընդամենը 132 կալորիա. վարսակով և տանձով կեքս

Բաղադրիչներ

1. Վարսակի ալյուր (աղացած փաթիլներով) – 80 գ
2. Ձվի սպիտակուց – 1 հատ
3. Տանձ – 1 հատ
4. Դարչին՝ ըստ ճաշակի
5. Անյուղ կեֆիր – 50 գ
6. Փխրեցուցիչ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվի սպիտակուցը հարել՝ մինչև փրփրի: Այնուհետև ավելացնել կեֆիրը, ալյուրը, փխրեցուցիչը, դարչինը և վանիլինը:

2. Տանձը խորանարդաձև կտրատել և խառնել խմորի հետ:

3. Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ:

4. Թխել ջեռոցում 20-25 րոպե ցածր ջերմաստիճանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս